Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Jucarie de dentitie Veverita Castanica albastru
29 lei
Brand
Tinky Toys
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Perioada eruptiilor dentare va fi mai usoara daca copilasul are o jucarie special conceputa cum este aceasta  jucarie de dentitie din silicon Veverita Castanica Albastru, pentru calmarea durerilor gingivale si care il ajuta in acelasi timp si la dezvoltarea abilitatilor motrice esentiale, coordonarea mana-ochi.

Jucarie de dentitie este moale, elastica si usor de curatat, ceea ce face din aceste jucarie o optiune ideala pentru bebelusi. Jucariile din silicon sunt disponibile intr-o varietate de forme si dimensiuni, ceea ce le face atractive si distractive pentru copii. Siliconul este o alternativa ecologica a plasticului la costuri asemanatoare, dar fara multele dezavantaje ale plasticului.

Aceasta jucarie de dentitie din silicon Veverita Castanica Albastru este 100% silicon alimentar sigur pentru sugari si potrivita chiar din primile luni de viata. Este usor de spalat in masina de vase sau cu apa calda si sapun si suficient de dura pentru a fi fiarta, igienizata cu microunde sau dezinfectata intr-un sterilizator cu abur. Se poate racit in congelator sau frigider. Este foarte versatil !

Ce este siliconul?
Siliconul este o “sticla moale”, produs din quart (siliciu) extras din nisip. Mai exact este un material intre sticla si cauciuc. Quartul se extrage din nisip prin incalzirea acestuia la temperaturi foarte mari, apoi este combinat cu hidrogen, oxigen si carbon. Poate cel mai mare avantaj al siliconului este costul foarte redus de productie exact ca si plasticul. Siliconul ca si plasticul este rezistent si poate fi colorat in multe culori.

Mult mai igienic!
Siliconul alimentar este rezistent la bacterii, fungi si microbi, deoarece este un material foarte neted. Nu are si nu capata micro “denivelari” si micro “adancituri” pe suprafata, locuri unde bacteriile se inmultesc in mod normal. La fiecare spalare vei elimina complet toate bacterii care au apucat sa se dezvolte pe suprafata. Aceasta jucarie de dentitie din silicon Veverita Castanica Albastru poate fi sterilizata in aparatul de sterilizat, fara probleme.

Poate fi reciclat si reutilizat eficient!
Siliconul poate fi reciclat integral. Din silicon se obtine alt silicon, intradevar nu se recicleaza oriunde si oricum. Iar atunci cand siliconul este ars la temperaturi foarte mari, nu elimina substante toxice, ci se descompune in materia prima din care a fost alcatuit.

Siliconul alimentar comercializat de noi este premium, certificat si testat in laboratoare autorizate, conform normelor UE. Fara aditivi, plumb, BPA, formaldehide sau alte substante toxice.

Forma speciala flexibila si textura moale vor mentine copilasul ocupat si curios sa descopere lumea alaturi de noul sau prieten!
Din Gura in Gura