Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lantisor personalizat Fluturasul Vendel crem
59 lei
Brand
Tinky Toys
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Lant personalizat din silicon alimentar cu margeluta Fluturasul Vendel Crem si biluta hexagon. Un lantisor cu textura moale si foarte rezistent la variatii de temperatua si la dintisorii bebelusului.

Acest lantisor cu clips pentru suport suzeta este un accesoriu indispensabil pentru parintii moderni si bebelusii lor. Are clips din plastic foarte usor de atasat atat la suzeta bebelusului, cat si la o jucarie de dentitie.

Lantisorul pentru suzeta este din silicon alimentar, fara BPA sau substante toxice. Lantul din silicon este personalizabil cu prenumele bebelusului cu culorile si figurinele preferate. Acest lantisor este cadoul ideal pentru orice proaspata mamica si bebelusul ei.

Textura moale a siliconului este un ajutor pentru gingiile dureroase din perioada eruptia dentara. Modelele colorate si speciale ofera stimulari vizuale si tactile pentru bebelusii. Suzeta va ramane mereu la indemana si nu va mai cadea niciodata pe jos si nici nu o veti rataci.

In functie de lungimea prenumelui pot aparea mici modificari la forma finala a lantisorului. Pot fi alternate culorilor si lungimea finala a lantisorului astfel incat sa aiba un aspect atragator.

Pentru igenizare se recomanda spalarea lantisorului cu apa si detergent de vase. Nu se recomanda spalarea la masina de spalat vase deoarece ata satinata si clipsul din plastic vor fi deteriorate. Toate colete sunt insotite de instructiuni de utilizare.

Lant personalizat din silicon Fluturasul Vendel Crem are o lungime aproximativa de 24cm+7cm ata de agatat. Are greutate de 26gr pentru modelul cu 5 litere albe, iar la fiecare litera in plus se adauga 2cm lungime si 2gr greutate. Literele, margelutele rotunde si cele turtite sunt de 12mm.
Dimensiunile sunt orientative. Culorile pot varia foarte putin in functie de lumina si ecranele de pe care este vizualizata imaginea.
Cu siguranta va deveni una din jucariile lui preferate pe care o va rontai cu mare drag ! Cei mici il vor adora!
Din Gura in Gura